کمیسیون‌برجام به‌دنبال‌جزئیات‌مذاکرات‌آلماتی

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۳۱۷۱۴ سایت-خوان

سخنگوی کمیسیون برجام مجلس از نگارش نامه کمیسیون متبوعش به وزارت خارجه برای دریافت جزئیات مذاکرات آلماتی و مسقط خبرداد.

سیدحسین نقوی حسینی سخنگوی کمیسیون برجام مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با فارس، اظهار داشت: در پی جلسه‌ای که ما با آقای صالحی داشتیم ایشان اظهار کردند که یک سند محرمانه‌ای بین ایران و آژانس برای همکاری مبادله شده است.

وی افزود: ایشان همانجا قول دادند که این سند را در اختیار کمیسیون قرار دهند ولی از آنجایی که این سند هنوز به دست ما نرسیده لذا کمیسیون رسماً درخواست کرده است این سند را در اختیار نمایندگان قرار دهند و به صورت مکتوب آن را به وزاتخانه ارسال کرده است.

سخنگوی کمیسیون برجام مجلس شورای اسلامی به مذاکرات آلماتی و مسقط نیز اشاره کرد و گفت: از سویی دیگر چون در بحث مذاکرات مسقط و آلماتی نیز حرف و حدیث‌هایی شنیده می‌شود لذا ما درخواست کردیم که اگر در این زمینه سندهایی وجود دارد که در روند مذاکرات آن چه پیشنهادهایی داده و شنیده شده این اسناد را هم در اختیار کمیسیون قرار دهند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن