کاهش شمار زائران خانه خدا
مقام های عربستان روز دوشنبه اعلام کردند : شمار زائران خانه خدا که برای ادای مراسم حج وارد این کشور شده اند، در مقایسه با دوره مشابه سال قبل حدود ۲۴ هزار و ۱۹۶ نفر کاهش یافته است.
مقام های عربستان افزودند تا شامگاه یکشنبه حدود یک ملیون و ۳۰ هزار و ۵۸۴ زائر برای ادای مناسک حج وارد این کشور شده اند.
به گزارش ایرنا به نقل از روزنامه مصری الیوم السابع، براساس آمار اداره کل گذرنامه عربستان، از این تعداد زائر حدود ۹۹۵ هزار نفر از راه های هوایی، ۲۴ هزار و ۱۱۱ نفر از مسیرهای زمینی و ده هزار و ۷۸۹ زائر دیگر نیز از راه های دریایی، برای به جا آوردن مناسک حج، وارد این کشور شده اند.
دستکم ۱۰۷ زائر مسجد مکی روز جمعه بر اثر سقوط بالابر در صحن مسجدالحرام در پی وزش توفان بسیار شدید، جان خود را ازدست دادند.
به گفته مقام های سعودی، حادثه اخیر قطعا بر برگزاری مراسم حج تاثیر منفی نخواهد گذاشت و بخش های آسیب دیده مسجد الحرام احتمالا در چند روز آتی تعمیر خواهد شد تا مراسم حج ادامه یابد.
قرار است مراسم باشکوه حج امسال از ۲۱ سپتامبر (۳۰ شهریور) شروع شود و عربستان اعلان کرده است که عید قربان مصادف با ۲۴ سپتامبر (پنجشنبه ۲ مهر) خواهد بود.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.