حضور ظریف و عراقچی در کمیسیون برجام

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۲۸۰۸۲ سایت-خوان

معاون امور پارلمانی و کنسولی وزیر خارجه گفت: فضای مثبت و تعاملی در رابطه با بررسی برجام بین دولت و مجلس پیش می‌رود.

حضور ظریف و عراقچی در کمیسیون برجام

حسن قشقاوی در حاشیه مراسم ترحیم برادر رحمانی‌ فضلی در مورد اینکه به نظر شما سرجام برجام چه خواهد شد٬ گفت: البته باید منتظر ماند ضمن اینکه بررسی‌های لازم در حال انجام است شخصا فکر می‌کنم روند عمومی پیرامون این مسئله مثبت است.

به گزارش خبرنگار ایلنا٬ وی با تاکید بر اینکه نظر من نسبت به سرانجام برجام مثبت خواهد بود٬ گفت: در مجلس کشورمان هم این موضوع چندان بغرنج نیست. نمایندگان در حال بررسی این برجام هستند و به نظر ما هم این بررسی‌ها مفید است.

قشقاوی یادآور شد:‌ عصر فردا بنده به همراه آقایان ظریف‌، عراقچی و روانچی به کمیسیون برجام می‌رویم در مجموع بنده فکر می‌کنم فضای مثبت و تعاملی در رابطه با بررسی برجام بین دولت و مجلس پیش می‌رود.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن