استقبال بروجردی از رای مجلس سنا

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۲۷۸۰۰ سایت-خوان

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با اشاره به رای گیری های اخیر مجالس کنگره و سنای آمریکا در خصوص تایید یا رد برجام گفت: رای گیری کنگره محلی از اعراب ندارد.

علاءالدین بروجردی با بیان اینکه رای مجلس سنا در برجام از اهمیت برخوردار بود، توضیح داد: در شرایطی که مجلس سنای آمریکا به رد توافق هسته ای رای منفی داد، رای مجلس نمایندگان این کشور بی ارزش می شود.

به گزارش خانه ملت، نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: رای مجلس سنا آمریکا از اهمیت برخوردار بود بنابراین رای گیری در کنگره حرکت نمادین است و در فضای سیاسی این رای گیری و مخالفت محلی از اعراب ندارد.

حامیان باراک اوباما رئیس‌جمهور آمریکا در سنای این کشور موفق شدند مانع از رای‌گیری درباره پیش‌نویس طرح مخالفت جمهوریخواهان با توافق هسته‌ای ایران شوند. نتیجه رای‌گیری در سنای آمریکا پیروزی مهمی برای دولت باراک اوباماست که در هفته‌های گذشته سخت تلاش کرده بود با حمایت دموکرات‌ها بدون توسل به قدرت وتو، از سد مخالفت جمهوریخواهان عبور کند.

پنجشنبه شب جلسه رأی‌گیری در مجلس نمایندگان آمریکا برگزار شد و همان‌طور که انتظار می‌رفت، اکثریت نمایندگان آمریکایی به برجام رأی مخالف دادند. در این رأی‌گیری ۲۶۹ نماینده حاضر در جلسه به مخالفت با برجام پرداختند و در مقابل ۱۶۲ نماینده به این توافق رأی موافق دادند. با توجه به تایید برجام در مجلس سنا، رای مخالف نمایندگان آمریکایی بی ارزش شد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن