پیوستن نماینده ارشد دموکرات به حامیان برجام

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۲۶۷۹۱ سایت-خوان

استنی هویر دومین نماینده ارشد دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا در حالی حمایت خود را از توافق هسته ای اعلام کرده است که کنگره قصد دارد طی ماه جاری در خصوص این توافق رای گیری کند. به گزارش تسنیم به نقل از رویترز، نانسی پلوسی از دموکرات‌های ارشد در مجلس نمایندگان آمریکا که خود نیز از توافق هسته ای حمایت کرده، پیش بینی نموده است که تلاش جمهوریخواهان برای به شکست کشاندن توافق هسته ای ایران، ناکام خواهد ماند. از ۱۸۸ نماینده دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا تاکنون ۱۲۰ نماینده حمایت خود را از توافق هسته ای اعلام کرده و حدود ۵۰ نفر نیز هنوز در این خصوص تصمیم نهایی را اتخاذ نکرده اند.

استنی هویر دومین نماینده ارشد دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا در حالی حمایت خود را از توافق هسته ای اعلام کرده است که کنگره قصد دارد طی ماه جاری در خصوص این توافق رای گیری کند.

به گزارش تسنیم به نقل از رویترز، نانسی پلوسی از دموکرات‌های ارشد در مجلس نمایندگان آمریکا که خود نیز از توافق هسته ای حمایت کرده، پیش بینی نموده است که تلاش جمهوریخواهان برای به شکست کشاندن توافق هسته ای ایران، ناکام خواهد ماند.

از ۱۸۸ نماینده دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا تاکنون ۱۲۰ نماینده حمایت خود را از توافق هسته ای اعلام کرده و حدود ۵۰ نفر نیز هنوز در این خصوص تصمیم نهایی را اتخاذ نکرده اند.

کنگره آمریکا تا ۱۷ سپتامبر (۲۶ شهریور) فرصت دارد تا در خصوص این توافقنامه رای گیری کند. در صورت رد این توافقنامه از سوی کنگره، اوباما نیز ۲۲ روز فرصت دارد تا آن را وتو کند. کنگره برای رد وتوی اوباما نیاز به دو سوم آراء نمایندگان دارد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن