توقف تخلفات در گردنه حیران

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۲۵۴۸۷ سایت-خوان

با تصمیم ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی، تخلفات گردنه حیران متوقف شده و متخلفین به دستگاه‌های قضایی معرفی می‌شوند.

با اعلام این خبر اظهار کرد: در جلسه عصر امروز ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی که اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهور نیز حضور داشت، مساله ساخت و سازهای غیرمجاز و تخلفات در گردنه حیران مورد بررسی قرار گرفت.

عزت‌الله یوسفیان ملا در گفت‌وگو با (ایسنا)، وی افزود: بر این اساس تصمیماتی برای توقف تخلفات گرفته شد و همچنین در سایر نقاطی که در کشور وضعیت مشابهی دارند این تخلفات متوقف شده و متخلفان به دستگاه‌های قضایی معرفی شوند.

این عضو ناظر مجلس شورای اسلامی در ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی، خاطرنشان کرد: همچنین موضوع سوءاستفاده فردی که سه هزار حساب بانکی باز کرده بود و اخبار ۲۰:۳۰ نیز شب گذشته به این موضوع پرداخت از دیگر موضوعات مطرح در این جلسه بود که مقرر شد بانک‌ها به طور جدی با این تخلفات برخورد کنند و بانک مرکزی نیز به سرعت به این موضوع رسیدگی کند.

یوسفیان ملا همچنین اظهار کرد: سوء استفاده از اراضی کشاورزی نیز از دیگر موضوعات مطرح در جلسه بود که مقرر شد ترتیبی اتخاذ شود که کشاورزان و روستاییانی که نیازمند تغییر کاربری هستند تمهیدات لازم برای آنها صورت گیرد و اجازه ساخت و ساز هم داده نشود و اگر چنین اتفاقی صورت گرفت جریمه هم برای آن در نظر گرفته خواهد شد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن