چه خبر از پرونده دکل نفتی گمشده؟

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۲۰۷۴۶ سایت-خوان

دادستان کل کشور گفت: اصلاح بسترهای فساد زا باید در اولویت برنامه های مسئولین قرار گیرد.

حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی بعدازظهر شنبه در حاشیه مراسم تودیع و معارفه دادستان یاسوج در جمع خبرنگاران افزود: نباید هر روز شاهد تشکیل یک پرونده در یک بانک یا در یک نقطه ای از کشور باشیم.

به گزارش مهر وی بیان کرد: اگر مسئولین برای اصلاح فرآیندها و بستن منفذهایی که افراد سودجو از طریق آن سوء استفاده می کنند، حساس باشند بسیاری از مشکلات رفع خواهد شد.

وی ضمن تبریک هفته دولت به دولتمردان گفت: آنچه برای دولت در کنار توجه به اجرای قانون مهم بوده، این است که نظارت پذیری را به عنوان یک ارزش و نظارت گریزی را به عنوان یک ضد ارزش تلقی کنند.

رئیسی تاکید کرد: حتما باید دستگاهها نظارت پذیر باشند و این می تواند آنها را در جهت حفظ سلامت و ارتقای سلامت اداری مدد کند و کمک کار باشد.

دادستان کل کشور در پاسخ به سوالی در خصوص موضوع دکل نفتی گفت: سازمان بازرسی در حال پیگیری است و به محضی که به نتایجی رسید آن را اعلام می کند.

وی در خصوص زمین خواری ونک نیز گفت: این پرونده های موردی در جلسات خبری با مصداق توسط سخنگوی محترم قوه قضاییه توضیح داده خواهند شد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن