تجمع معترضان توافق مقابل کنگره آمریکا

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۲۰۰۹۱ سایت-خوان

نامزدهای جمهوری خواه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا به طور مشترک تجمعی اعتراضی علیه توافق هسته ای ایران را در مقابل کنگره میزبانی خواهند کرد.

نشریه هیل در مطلبی نوشت: دونالد ترامپ و تد کروز سناتور جمهوری خواه از ایالت تگزاز به طور مشترک در نهم سپتامبر (۱۸ شهریور) میزبان تجمعی علیه توافق هسته ای با ایران در مقابل کنگره خواهند بود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان؛ تی پارتی، مرکز سیاست امنیتی و سازمان صهیونیست آمریکا این تجمع را سازماندهی کرده اند. در بیانیه ای که تی پارتی منتشر کرده است، کروز- سخنران اصلی- از ترامپ برای سخنرانی در این تجمع دعوت کرده است.

همکاری این دو در رویدادی مشترک نشان دهنده تقویت روابط میان کروز و ترامپ است.

ترامپ، یکی از نامزدهای پیشروی جمهوری خواهان در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶، از حمله و انتقادات شدید علیه کروز خودداری کرد و این سناتور تگزاس (کروز) نیز از پیوستن به حملات علیه ترامپ، که اقدامی متداول در میان بسیاری از جمهوری خواهان در جریان رقابت های انتخاباتی درون حزبی است، خودداری کرد. در عوض کروز گفت، خوشحال است که ترامپ به موضوع مهاجرت تمرکز کرده است.

این دو نامزد جمهوری خواه همانند دیگر نامزدهای هم حزبی شان، به شدت از موضع باراک اوباما رئیس جمهور درباره توافق هسته ای با ایران انتقاد کردند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن