شکاف در جامعه یهودیان آمریکا درباره توافق

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۱۹۲۳۸ سایت-خوان

یک روزنامه صهیونیسیتی مدعی شد صدها خاخام‌های یهودی آمریکایی با ارسال نامه‌ای سرگشاده از کنگره آمریکا خواستند تا توافق‌نامه ایران با شش قدرت جهانی را رد کند.

خاخام‌های یهودی آمریکایی در نامه‌ای اینترنتی نگرانی‌های خود را نسبت به توافق‌نامه ایران ابراز داشتند.

به گزارش ایسنا به نقل از روزنامه اورشلیم پست، آن‌ها مدعی شدند که این توافق نامه در کوتاه مدت و بلند مدت منافع ایالات متحده و همپیمانانش، به ویژه اسراییل را در معرض خطر قرار خواهد داد.

این گزارش می‌افزاید، در جامعه یهودی آمریکا بر سر توافق نامه ایران با قدرت‌های جهانی شکاف ایجاد شده است. بسیاری از سازمان‌های اجتماعی یهودی علیه این توافق نامه هستند در حالی که اکثریت یهودیان در مجموع به حمایت از کابینه اوباما برخواسته‌اند.

هفته گذشته نیز ۳۴۰ خاخام یهودی در نامه‌ای حمایت خود را از توافق هسته‌ای اعلام کردند و از کنگره خواستار تصویب توافق نامه شدند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن