۵ رای تا پیروزی هستهای اوباما بر کنگره
یک سناتور دموکرات دیگر به جمع حامیان اوباما برای امضای توافق هسته ای با ایران اضافه شد تا اوباما برای جلب حمایت سنا تنها به ۵ رای دیگر نیاز داشته باشد.
سناتور «پتی مورای» یک عضو ارشد سنای آمریکا اسم خود را به لیست دموکرات های حامی توافق هسته ای با ایران اضافه کرد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، وی با اعلام حمایت از توافق هسته ای ایران و قدرت های جهانی گفت: من برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته ای از قرارداد توافق و حتی وتوی اوباما حمایت خواهم کرد.
با اعلام حمایت سناتور مورای تعداد دموکرات های حامی اوباما به عدد ۲۹ رسید که تنها موافقت پنج سناتور دیگر مانده است تا اوباما مجبور نباشد در مقابل مخالفان قرارداد را وتو کند.
در مجموع ۴۶ سناتور و ۱۸۸ نماینده دموکرات در کنگره حضور دارند و «باراک اوباما» رئیس جمهوری آمریکا، برای آنکه امنیت توافق هسته ای ایران و حق وتوی خود را تضمین کند به حمایت دست کم ۳۴ سناتور و ۱۴۶ نماینده (در مجموع ۱۸۰ نفر از اعضای کنگره) نیاز دارد.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.