یک راه تازه برای بهره‌بردن از توئیتر

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۱۶۴۶۹ سایت-خوان

یک دانشجوی علوم کامپیوتر سگش را قادر ساخته که در توئیتر به فعالیت بپردازد.

هنری کانکلین دانشجوی علوم کامپیوتر با ایجاد یک حساب کاربری به نام سگش در توئیتر، این حیوان خانگی را وارد دنیای رسانه‌های مجازی کرده است. اما در این میان قرار نیست کسی به جای این سگ اقدام به نوشتن در توئیتر کند، بلکه خود او در توئیتر واق واق می‌کند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، شاید به نظر بسیاری این ایده جالبی برای استفاده از توئیتر نباشد، اما بد نیست که بدانیم این سگ تا کنون بیش از ۳۰۰ دنبال‌کننده در فضای مجازی پیدا کرده است.

کانکلین درباره این موضوع در وبلاگ خود نوشت : «اولیور سگ پرسروصدایی است، من هم به تازگی به این نتیجه رسیده‌ام که نظرات او را با جهان به اشتراک بگذارم.»

کاکلین که نمی‌خواست خودش کار نوشتن توئیت‌های سگش را به عهده بگیرد، برای او دستگاهی ساخت که پس از هر واق‌واق او آن را تشخیص داده و به صورت خودکار اقدام به توئیت‌کردن آن کند.

به نظر نشریه ورایتی این کار کاکلین به گونه‌ای می‌تواند الهام گرفته از انیمیشن «بالا» باشد.

منبع : ورایتی

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن