مطهری: ترکیب کمیسیون برجام خوب است

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۱۵۴۷۸ سایت-خوان

نماینده مردم تهران در مجلس می گوید: ترکیب کمیسیون ویژه برجام ترکیب خوبی است و با این ترکیب گزارش معقولی از بررسی توافق هسته ای به صحن علنی مجلس ارائه خواهد شد.

علی مطهری در خصوص ترکیب کمیسیون ویژه بررسی " برجام" که امروز از سوی نمایندگان انتخاب شدند ، اظهار کرد: ترکیب کمیسون ویژه در مجموع، ترکیب خوبی است و به نظر می رسد گزارش معقولی از این کمیسیون خارج خواهد شد.

وی در گفتگو با خبرآنلاین در پاسخ به این سوال که برخی نمایندگان معتقد بودند که اگر فراکسیون رهروان فهرست جدا منتشر می کرد سهم فراکسیون از کمیسیون ویژه سهم بیشتری می بود چراکه به نظر آن ها ترکیب آن شبیه به جبهه پایداری شده است؟ گفت: نه این گونه نیست که ترکیب کمیسیون ویژه شبیه به پایداری شده باشد ضمن اینکه نظر من این بود که در خود صحن افرادی که داوطلب عضویت در کمیسیون هستند کاندیدا شوند تا رای گیری شود و این موضوع را در جلسه فراکسیون نیز مطرح کردم که اگر به این شکل باشد، بهتر است ولی به دلیل اینکه هر دو فراکسیون از قبل مذاکراتی با هم داشتند ، لیست مشترک دادند.

مطهری همچنین درباره چگونگی بررسی برجام در مجلس خاطرنشان کرد: ما اصلا نباید عجله کنیم بلکه باید صبر کنیم ببینیم کنگره آمریکا چه اقدامی انجام می دهد و بگذاریم حرکت اول را آن‌ها انجام دهند بعد از آن ما حرکت خود را متناسب با آن انجام دهیم چرا که اگر کنگره این توافق را رد کند، آمریکا منزوی می شود و اروپایی ها نیز با آن ها همراهی نخواهند کرد.

این نماینده مجلس در پاسخ به این سوال که هنوز این اختلاف وجود دارد که دولت برای برجام باید به مجلس لایحه بدهد یا ندهد، نظر شما در این باره چیست؟ گفت: اگر مجلس بخواهد به طور قانونی به برجام رای بدهد حتما باید این فرآیند به شکل لایحه باشد اما اگر بخواهد بیانیه صادر کند همین گزارشی که وزارت خارجه به نمایندگان داده است، کفایت می کند.

مطهری ورود مجلس به برجام را به صورت تائید یا رد و یا آری یا خیر به آن عنوان کرد و گفت: برجام نیز همچون سایر معاهدات بین المللی است که ما نمی توانیم در جزئیات آن وارد شویم بلکه می توانیم آن را قبول یا رد کنیم همچون لایحه تبادل زندانیان ایران و ژاپن که اخیرا در مجلس تصویب شد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن