اجرای‌ طرح منشور کیفی آب تهران

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۱۴۹۷۰ سایت-خوان

مدیر دفتر نظارت برکنترل کیفیت و بهداشت شرکت آب و فاضلاب استان تهران از اجرای طرح منشور کیفی آب استان با ١٥٢ میلیارد تومان اعتبار خبر داد.

اجرای‌ طرح منشور کیفی آب تهران

احمد مشیری گفت: این طرح در شهرهایی اجرا می شود که کیفیت آب آشامیدنی آن ها به دلیل کاهش بارندگی، افت سطح آب های زیرزمینی و مصرف بی رویه دچار مشکل شده و طرح شامل جمع آوری چاه ها، خطوط انتقال، تخصیص مخزن و ایستگاه پمپاژ و توزیع است.

به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو (پاون)، وی در تشریح این طرح، افزود: به عنوان نمونه مقدار نیترات آب آشامیدنی شهر قدس به دلیل مهاجرت پذیری، افزایش ناگهانی جمعیت و کاهش بارندگی از ٥٠میلی گرم بر لیتر گذشته بود که با جایگزینی چاه های باکیفیت بالا برطرف شد.

مشیری نیترات استاندارد موجود درآب آشامیدنی را براساس استاندارد ١٠٥٣ ایران ٥٠ میلی گرم بر لیتر عنوان و تصریح کرد: هم اکنون نیترات ۹۷.۳ درصد کل آب آشامیدنی شهر قدس کمتر از ٥٠ میلی گرم بر لیتر یعنی در حد استاندارد مجاز و در برخی مناطق کمتر از ٣٠ میلی گرم بر لیتر و در حد استاندارد مطلوب است.

مدیر دفتر نظارت بر کنترل کیفیت و بهداشت شرکت آب و فاضلاب استان تهران، گفت: سازمان بهداشت جهانی استاندارد نیترات آب آشامیدنی را ٥٠ تا ١٠٠ میلی گرم بر لیتر تعیین کرده که حتی قابل استفاده برای کودکان شیرخوار است.

وی با اشاره به اینکه شهر قدس دارای ٤٠٠ هزار نفر جمعیت و ٤٩ حلقه چاه آب آشامیدنی است، افزود: تا مهر امسال نیترات آب آشامیدنی شهر قدس به کمتر از ٥٠ میلی گرم بر لیتر می رسد.

این مقام مسؤول با اشاره به اینکه تا پایان سال نیترات آب آشامیدنی هیچ شهری در استان تهران از حد استاندارد مطلوب نخواهد گذشت، تصریح کرد: افزایش کیفیت آب آشامیدنی ملارد، تهرانسر و شهریار در دستور کار قرار دارد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن