رویترز؛ ثبات قیمت در بازار جهانی طلا

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۱۴۷۷۸ سایت-خوان

خبرگزاری رویترز اعلام کرد، در اوایل وقت روز سه شنبه، دامنه نوسان قیمت طلا در بازارهای جهانی محدودتر شد، زیرا سرمایه گذاران پیش بینی می کنند، با توجه به بهبود شاخص های اقتصادی آمریکا، نرخ های بهره در این کشور در آینده نزدیک افزایش پیدا خواهند کرد.

قیمت تحویل فوری طلا در بازار لندن در ساعت ۰۰:۴۱ بامداد روز سه شنبه به وقت گرینویچ، در سطح ۱۱۱۷.۲۶ دلار در هر اونس ثابت ماند و تغییر نکرد.

به گزارش ایرنا از رویترز، در بازار کامکس نیویورک نیز قیمت طلا برای تحویل در ماه دسامبر (آذر)، با فقط ۰.۲ درصد کاهش به ۱۱۱۶.۷۰ دلار در هر اونس رسید.

احتمال می رود بانک مرکزی آمریکا از ماه آینده اقدام به افزایش نرخ های بهره کند. بانک مرکزی آمریکا از وقوع رکود بزرگ سال ۲۰۰۸ تاکنون، به منظور تقویت اقتصاد این کشور، اقدام به خرید تریلیاردها دلار اوراق قرضه دولتی و کاهش نرخ های بهره به حدود صفر کرده است. شاخص های اقتصادی آمریکا نشان می دهند، اقتصاد این کشور آرام آرام در حال رشد است.

انجمن ملی خانه سازان آمریکا اعلام کرد، ضریب اطمینان خانه سازان این کشور در ماه اوت به بالاترین سطح خود در تقریبا یک دهه اخیر افزایش پیدا کرده است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن