خطیب مکه: داعشی‌ها سگ‌های جهنم‌اند

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۱۳۱۴۶ سایت-خوان

امام جمعه مکه در سخنانی بی سابقه با

داعشی‌ها سگ‌های جهنم‌اندبه گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه خبری شبکه العالم، امام جمعه مکه در سخنانی بی سابقه علیه داعش، به جوانان عربستان هشدار داد که فریب عناصر گروه تروریستی داعش را نخورند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران "صالح بن حمید" خطبه جمعه را به "داعش" اختصاص داد و به جوانان سعودی گفت عضویت در این گروه و یا کمک مالی به آن، به معنای مشارکت در قتل مسلمانان است.

بن حمید، با بیان اینکه همه علما به این نتیجه رسیده اند که داعش گروهی گمراه است، تأکید کرد که آنان همانطور که پیامبر (ص) فرمود، "سگهای جهنم" هستند.

اظهارات بی سابقه خطیب جمعه مکه ضد گروه تروریستی داعش برای هشدار به جوانان سعودی، درحالی است که شمار قابل توجهی از اعضای این گروه تروریستی تبعه عربستان سعودی هستند.

طبق اذعان رسانه‌های سعودی، بیشتر انتحاری‌های داعش نیز عربستانی هستند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن