فعلا از حج عمره خبری نیست

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۱۳۱۱۸ سایت-خوان

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت و سرپرست حجاج ایرانی گفت: هنوز هیچ مذاکره ای با مقامات عربستانی برای راه اندازی مجدد حج عمره نشده است. باید تا اواسط موسم حج تمتع که حدود یک ماه دیگر است، ببنیم که چه اتفاقی خواهد افتاد.

حجت الاسلام و المسلمین سید علی قاضی عسگر در پاسخ به سؤالی در مورد اقدامات انجام شده توسط مقامات ایرانی برای راه اندازی مجدد حج عمره، اظهار کرد: ما نمی توانیم هیچ کاری انجام دهیم؛ چون هنوز هیچ چیز معلوم نیست.

وی در گفت و گو با جماران، تاکید کرد: هنوز مقامات عربستانی خاطیان این جنایت را به مجازات اعمالشان نرسانده اند و تا این اقدام از سوی عربستان انجام نشود، در خصوص حج عمره اقدامی نخواهد شد.

سرپرست حجاج ایرانی بیت الله الحرام با تأکید بر اینکه ما همیشه تا ماه شعبان عمره را برگزار می کردیم و هیچ موقع قبل از حج تمتع عمره نداشتیم، افزود: معمولا ما یک ماه به عمره می رفتیم که آن یک ماه تعطیل شده است.

حجت الاسلام قاضی عسگر همچنین در پاسخ به این سؤال که آیا مذاکره ای با مقامات عربسانی در رابطه با بازگشایی مجدد حج عمره انجام شده است؟ گفت: نه هنوز هیچ مذاکره ای با عربستانی ها در این رابطه انجام نشده است. اجازه بدهید یک ماه دیگر که تقریبا اواسط حج باشد ببینیم که آنجا چه انفاقی می افتد.

به گزارش ی جماران، در پی حادثه ای که هشتم فروردین ماه امسال برای ۲ نوجوان ایرانی در فرودگاه جده اتفاق افتاد، مقامات کشور از تاریخ ۲۴ فروردین تصمیم گرفتند که سفر عمره را تا اعمال اشد مجازات برای عاملان این جنایت به حالت تعلیق درآورند. در حالی به ایام حج تمتع نزدیک می شویم که هنوز ۲ مأمور پلیس فرودگاه جده به کیفر عمل شیطانی خود نرسیده اند و مقامات و مردم کشورمان کماکان منتظر اعمال مجازات برای آنها هستند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن