کوبا آماده گفتگوهای همه‌جانبه با آمریکا

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۱۳۰۲۷ سایت-خوان

وزیر امور خارجه کوبا اعلام کرد، کشورش آمادگی دارد تا در تمام زمینه‌ها از جمله حقوق بشر، با آمریکا گفتگو کند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، برونو رودریگز در کنفرانس مطبوعاتی مشترکی با جان کری وزیر امور خارجه آمریکا که به مناسبت بازگشایی سفارت کشورش در هاوانا عازم کوبا شده است، گفت: ما درباره حق حاکمیت، دموکراسی و حقوق بشر اختلاف دیدگاه داریم ، ‌اما آماده‌ایم تا درباره تمام موضوعات با آمریکا وارد گفتگو شویم.

به گزارش واحد مرکزی خبر، وی ادامه داد: در دیدار با جان کری بر لزوم لغو کامل تحریم‌ها برای برقراری روابط عادی با آمریکا تاکید کردم.

پیش از این وزیر امور خارجه آمریکا گفته بود، دولت آمریکا از هم اکنون طرفدار لغو تحریم علیه کوبا است.

وی در ادامه ابراز امیدواری کرد که در روزهای آینده دو کشور بتوانند به نقشه راهی دست یابند که درباره برداشتن گام های لازم به منظور حرکت کردن به سمت مرحله بعدی در روابط باشد.

احتمال لغو تحریمهای آمریکا تا ۳ سال آینده

رئیس بنیاد عادی سازی روابط آمریکا و کوبا پیش بینی کرد تحریم های اقتصادی که آمریکا علیه کوبا اعمال کرده است، ظرف دو تا سه سال آینده لغو شود.

النا فریر Elena Freyre افزود: روند لغو این تحریم ها آسان نخواهد بود، اما فکر نمی کنم بیش از دو تا سه دیگر شاهد حفظ این تحریم ها باشیم.

چشم انداز حفظ این تحریم ها که از سال ۱۹۶۱ علیه کوبا اعمال شده است، برای نخستین بار مورد تردید قرار گرفته است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن