جهانگیری پیگیر زمین‌خواری گردنه حیران

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۱۲۶۶۰ سایت-خوان

وز گذشته خبری در رسانه ها منتشر شد مبنی بر اینکه یک زمین خواری بزرگ در گردنه حیران به وقوع پیوسته است.

این خبر را صفر نعیمی رز نماینده مجلس مطرح کرد و گفت که پای یک نماینده دیگر و برخی وزرای دولت احمدی نژاد در میان است.

امروز اما کمال الدین پیر موذن نماینده مردم اردبیل به خبرگزاری ایسنا گفته جهانگیری پیگیر این موضوع است. پیر موذن همچنین گفته که طبق اخبار رسیده از منابع موثق، جهانگیری معاون اول رئیس جمهور، بازرس ویژه جهت بررسی زمین‌خواری‌ها و ویلاسازی‌های صورت گرفته در منطقه گردنه حیران فرستاده است.

وی با اشاره به نقش برخی مقامات محلی در تسهیل صدور مجوز ساخت ویلا در این منطقه تاکید کرد که این موضوع از سوی معاون اول رئیس جمهور در دست بررسی است.

به گفته پیرموذن، آیت الله عاملی، امام جمعه اردبیل نیز پیگیر جدی موضوع تخریب گسترده طبیعت گردنه حیران و ویلاسازی‌های غیرمجاز است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن