روحانی به همدان می رود

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۱۱۸۴۲ سایت-خوان

رئیس‌جمهور در قالب بیست و یکمین سفر استانی به همدان سفر می‌کند.

حسن روحانی رئیس‌جمهور کشورمان در بیست و یکمین سفر استانی به استان همدان سفر می‌کند.

به گزارش فارس، در جریان این سفر تعدادی از وزرا، معاونین رئیس‌جمهور و مدیران بنگاه‌های اقتصادی دولت و غیردولتی رئیس‌جمهور را همراهی می‌کنند.

پیش از انجام این سفر نیز کارگروه توسعه و سرمایه‌گذاری استان همدان با حضور معاون اجرایی رئیس‌جمهور و فعالین اقتصادی استان همدان در تهران برگزار خواهد شد تا مهمترین و ضروری‌ترین تصمیمات برای توسعه استان همدان گرفته شود.

همچنین تعدادی از وزرا و معاونین رئیس‌جمهور به عنوان نمانیده دولت برای پیگیری مشکلات مربوطه و دیدار با مردم و دریافت نقطه‌نظرات آنها به برخی از شهرستان‌های استان همدان سفر می‌کنند.

زمان دقیق این سفر در روزهای آینده تعیین می‌شود.

محمدناصر نیکبخت استاندار همدان درباره سفر رئیس جمهور و طرح‌های عمرانی قابل افتتاح در جریان این سفر گفت: در سفر رییس جمهور و کاروان دولت تدبیر و امید بیش از ۳۰ هزار میلیارد ریال طرح عمرانی در این استان افتتاح و یا عملیات اجرایی آنها آغاز می‌شود.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن