مخالفت دومین یهودی ثروتمند با برجام

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۱۱۲۹۶ سایت-خوان

دومین یهودی ثروتمند جهان که بر اساس گزارش نشریه فوربس چهاردهمین ثروتمند جهان نیز محسوب می‌شود با توافق هسته ای ایران و کشورهای ۱+۵ مخالفت کرد و از امتیازات تسلیحاتی که آمریکا در ساعات آخر مذاکرات به ایران داده انتقاد کرد.

دومین یهودی ثروتمند جهان که بر اساس گزارش نشریه فوربس چهاردهمین ثروتمند جهان نیز محسوب می شود با توافق هسته ای ایران و کشورهای ۱+۵ مخالفت کرد و از امتیازات تسلیحاتی که آمریکا در ساعات آخر مذاکرات به ایران داده انتقاد کرد.

به گزارش تسنیم، مایکل بلومبرگ، شهردار سابق نیویورک و رئیس موسسه خبری بلومبرگ طی یادداشتی از سیاست دولت اوباما در موضوع توافق هسته ای با ایران انتقاد کرد نوشت: امتیازات مهمی در لحظات آخر مذاکرات به ایران داده شد از جمله در حوزه تسلیحاتی و موشکی.

این ثروتمند یهودی خواستار آن شد که کنگره با دقت بالا و با دسترسی به متن محرمانه توافق ایران و آژانس درباره برجام نظر دهد.

وی همچنین از موضع چاک شامر، سناتور مطرح دموکرات آمریکا و از نمایندگان اصلی یهودیان در کنگره مبنی بر مخالفت با برجام_برنامه جامع اقدام مشترک- حمایت کرد.

بلومبرگ همچنین از خاتمه یافتن محدودیت‌های هسته‌ای ایران بر اساس برجام و در سالهای دهم و پانزدهم انتقاد کرد.

ثروت بلومبرگ بیش از ۳۶ میلیارد دلار تخمین زده شده است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن