نگرانی خانه‌سینما از سرنوشت فیلم رستاخیز

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۱۱۱۴۱ سایت-خوان

در پی مشکلات پیش آمده برای اکران عمومی فیلم رستاخیز که منجر به پایین کشیده شدن این فیلم از پرده سینماها شد، سخنگوی هیات مدیره خانه سینما، نگرانی این مجموعه را درباره وضعیت فیلم اعلام کرد.

آتیلا پسیانی سخنگوی هیات مدیره خانه سینما در این زمینه گفت: در جلسه مورخ ۱۹ مردادماه، هیات مدیره خانه سینما درباره وضعیت پیش آمده برای فیلم رستاخیز، ساخته ی احمدرضا درویش ابراز نگرانی کرد.

به گزارش ایرنا وی ادامه داد: در این راستا قرار بر شد در جلسه ای با نمایندگان شورای عالی تهیه کنندگان، کانون کارگردانان، تهیه کننده و کارگردان فیلم هایی که دچار مشکلات مشابه شده اند، برای پیگیری موضوع تبادل نظر شود.

بر اساس گزارش خانه سینما، همچنین هیات مدیره خرسندی خود را نسبت به وحدت تهیه کنندگان زیر سقف شورای عالی تهیه کنندگان سینمای ایران ابراز کرد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن