ساندرز:واشنگتن مجبور به مذاکره با ایران است

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۱۰۸۷۰ سایت-خوان

نامزد دموکرات ورود به رقابت‌های ریاست جمهوری آمریکا در سخنانی با دفاع از توافق هسته‌ای با ایران، اعلام کرد که گزینه جایگزین توافق جنگ است، و آمریکا مجبور به مذاکره با ایران است.

برنی ساندرز، نامزد دموکرات ورود به رقابت‌های ریاست جمهوری آمریکا از توافق هسته‌ای با ایران دفاع کرد و اعلام کرد تنها جایگزین برای دستیابی به توافق، گزینه «جنگ» است و حمایت از این توافق «شانسی را برای صلح فراهم می‌کند».

به گزارش تسنیم به نقل از واشنگتن‌پست، وی در گفتگو با تلویزیون سی‌بی‌اس آمریکا گفت: «ببینید، من نمی‌خواهم به شما بگویم که این یک توافق تمام عیار است ... انتقاد کردن از توافقی که کامل نیست کار آسانی است، اما ایالات متحده مجبور است با دیگر کشورها مذاکره کند. ما مجبور به مذاکره با ایران هستیم. و جایگزین عدم دستیابی به توافق، شما می‌دانید چه چیزی است؟ آن جنگ است. آیا ما واقعا خواهان یک جنگ دیگر هستیم، یک جنگ با ایران؟ آیا یک نبرد نامتقارن که می‌تواند در هر جایی از جهان رخ دهد، نیروهای نظامی آمریکا را تهدید نمی‌کند؟».

ساندرز روز جمعه گذشته و پس از گفتگوی تلفنی با باراک اوباما حمایت خود را از توافق هسته‌ای با ایران اعلام کرد.

روز پیش از آن بود که سناتور چارلز شومر با اعلام مخالفت خود با توافق هسته‌ای، محاسبات سناتورهای دموکرات را برای جلوگیری از رد این توافق به هم ریخت. شومر، مهمترین عضو یهودی کنگره است و انتظار می‌رود از ابتدای سال ۲۰۱۷، رهبری دموکرات‌های سنا را بر عهده بگیرد.

ساندرز همچنین اعلام کرد که این توافق ارزش تلاش کردن را دارد. «من فکر می‌کنم ما تا جایی که بتوانیم فرصتی را برای صلح فراهم کنیم به پیش می‌رویم، تلاش کنیم که ببینیم آیا این توافق کارا است. و من از این امر حمایت می‌کنم».

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن