گفتوگوی هاموند و نخستوزیر نیوزلند
وزیر خارجه انگلیس و نخستوزیر نیوزلند در حاشیه مراسم روز ملی سنگاپور درباره ایران با یکدیگر گفتوگو کردند.
«فیلیپ هاموند» وزیر خارجه انگلیس که در سفری چند روزه به جنوب شرق آسیا سفر کرده است امروز (یکشنبه) با «جان کی» نخست وزیر نیوزلند دیدار و گفتوگو کرد.
به گزارش فارس، در این دیدار که در حاشیه مراسم پنجاهمین سالگرد استقلال سنگاپور برگزار شد، طرفین مسایل متعددی از جمله مسایل اقتصادی، داعش و ایران را مورد بحث و بررسی قرار دادند.
تهدید داعش دغدغهای برای سران کشورهای غربی است و بارها سطح هشدار امنیتی در این کشورها را بالا برده است.
پس از جمعبندی مذاکرات هستهای ایران و کشورهای ۱+۵، دیگر کشورهای جهان در رقابت برای ورود به بازار ایران و برقراری روابط سیاسی نزدیکتر با ایران هستند.
مراسم روز ملی سنگاپور امروز (یکشنبه) در تاریخ ۸ آگوست ۲۰۱۵ برگزار شد و سران کشورهای متعددی شامل وزیر خارجه انگلیس در این مراسم حضور داشتند.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.