درگیری‌نیروهای‌امنیتی ترکیه و پ.ک.ک

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۰۹۶۳۷ سایت-خوان

منابع محلی ترکیه امروز (جمعه) اعلام کردند در جریان درگیری نیروهای امنیتی ترکیه و عوامل حزب ممنوعه کارگران کردستان ترکیه (پ.ک.ک) در جنوب شرقی این کشور سه تن کشته و ۱۰ تن دیگر زخمی شدند.

درگیری‌ها همچنان تداوم دارد و شمار تلفات در حال افزایش است. صدای تیراندازی در مناطق جنوب شرقی ترکیه همچنان به گوش می‌رسد و دود از ساختمان‌ها بلند می‌شود.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری دوغان ترکیه، حدود ۱۰ تن در درگیری‌ها در شهر سیلوپی در استان شرناک که در نزدیکی مرزهای عراق و سوریه است، زخمی شدند. منابع محلی در گفت‌وگو با خبرگزاری رویترز اعلام کردند، سه تن کشته شده‌اند اما این آمار هنوز از سوی مقام‌های امنیتی ترکیه تایید نشده است.

موج جدید خشونت‌ها از ماه گذشته نواحلی شرقی ترکیه را فراگرفته و آغاز آن هم حملاتی علیه نیروهای امنیتی ترکیه است که مقصر آن پ.ک.ک معرفی شده است. دولت آنکارا نیز به تلافی آن حملات هوایی خود علیه شبه‌نظامیان پ.ک.ک در ترکیه و شمال عراق را آغاز کرد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن