مخالفت‌مجلس باطرح‌گرانی اقلام‌اساسی

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۰۷۸۹۲ سایت-خوان

رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس گفت: طرح گرانی برخی اقلام با چشم‌پوشی از مشکلات مردم صحیح نیست و مجلس به شدت مخالف است.

محمدعلی پورمختار رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی از دستور گرانی ۶ درصدی ۱۸ مورد از اقلام اساسی توسط دولت به شدت انتقاد کرد و اظهار داشت: ما شدیدا مخالف این طرح هستیم زیرا دلیل موجهی برای اجرای این طرح وجود ندارد.

به گزارش فارس، وی با اشاره به افزایش ۱۵ درصدی تورم در گذشته افزود: آنچه دولت و بانک مرکزی در آمارها اشاره می‌کنند کاهش چشمگیر تورم است در حالی که این‌گونه نیست، اینکه به صورت رسمی برخی کالاها را ۶ درصد گران‌تر کنند نشان دهنده این است که این درصد به دنبال ۱۴ یا ۱۵ درصدی تورم است و به آن اضافه می‌شود و در حقیقت این افزایش ۲۰ درصدی روی اقلام محسوب می‌شود.

نماینده مردم بهار و کبودرآهنگ در مجلس شورای اسلامی خواهان تجدیدنظر دولت و بانک مرکزی در این طرح شد و تصریح کرد: با توجه به شرایط نامناسب اقتصادی، رکود سطح بیکاری، کاهش درآمدها و عدم فعالیت‌های مفید اقتصادی انتظار می‌رود دولت روی این طرح تجدید نظر داشته باشد.

«از سوی بانک مرکزی نانوشته‌هایی در حال اعمال است که بانک در سرمایه گردش و تسهیلات امتنان کنند تا پول تضییع نشود و صراحتا اعلام کرد افزایش آن باعث تورم می‌شود.»

وی با هشدار به اینکه رکورد سمی برای این کشور است اضافه کرد: وزارت صنعت که در حال حاضر کارکرد بسیار ضعیفی داشته و نظارت و حمایتی از متولیان امر تولید و اقتصاد ندارد همچنین در بخش بازرگانی،‌ صادرات و واردات عملا کشور را رها کرده، خود منتقد است.

رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه وزیر صنعت معدن و تجارت مسئول بوده و باید پاسخگو باشد، یادآور شد: جالب است که در این مسئله وزیر مذکور انتقاد می‌کند این خود نوعی فرار به جلو است. وزیر صنعت و معدن باید پاسخگوی این موضوع باشد چرا که این واکنش دهن‌کجی به مردم است.

پور مختار با اعلام اینکه در مجلس به طور جدی پیگیر این موضوع هستیم ادامه داد: در مجلس به ویژه کمیسیون اصل ۹۰ پیگیر این موضوع هستیم که طرح به اجرا نرسد و تجدید نظر بر روی آن صورت گیرد.

وی در پایان مطرح کرد: برخی مسئولان به جای اینکه برنامه‌ریزی و پیگیری‌های لازم را انجام داده و در جهت تثبیت امر تولید و اقتصاد قدم بردارد انتقاد می‌کنند که این نشان دهنده ضعف آنها است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن