صدور احکام جدید معلمان از مهر ۹۴

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۰۷۴۸۱ سایت-خوان

وزیر آموزش و پرورش ضمن اعلام خبر صدور احکام جدید معلمان از مهر ۹۴ گفت: در اولین فرصت احکام متعهدین به خدمت دانشجویان دانشگاه فرهنگیان صادر خواهد شد.

علی اصغر فانی در حاشیه سی و دومین اجلاس روسای و مدیران آموزش و پرورش سراسر کشور با بیان اینکه در این اجلاس نسبت به ابلاغ سیاست های آموزش و پرورش اقدام می کنیم گفت: در واقع یک تعامل میان ستاد وزارت خانه و مدیران مناطق آموزش و پرورش ایجاد می‌شود .

به گزارش ایسنا وی افزود: سه محور اصلی در این اجلاس مد نظر است که سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و ‌برنامه ششم توسعه ، پروژه مهر و بازگشایی مدارس در سال تحصیلی جدید و رتبه بندی معلمان از این جمله اند.

وزیر آموزش و پرورش در ادامه در پاسخ به پرسشی درباره احکام متعهدین به خدمت دانشجویان دانشگاه فرهنگیان گفت: نوبخت معاون رئیس جمهور دستوراتی در این زمینه صادر کرده و در حال هماهنگی لازم برای اجرایی کردن این دستور هستیم و در اولین فرصت احکام صادر می‌شود.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن