جهانگیری: زنجانی حاضر به اعتراف نیست

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۰۲۳۸۱ سایت-خوان

معاون اول رئیس جمهور گفت: در حالی که بابک زنجانی ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار پول این مملکت را گرفته و با وجود اینکه در زندان است، حاضر به اعتراف نیست.

اسحاق جهانگیری عصر امروز در نشست مدیران و مسئولان استان اردبیل اظهار کرد: بنده نمی‌دانم چرا عده‌ای علاقمند هستند تا تخلفات گذشته را به دولت یازدهم ربط داده و منتظر تکرار چنین نابهنجاری‌های مالی و اقتصادی در کشور باشند که بنده خطاب به آنها اعلام می‌کنم در دولت یازدهم امکان خلاف وجود ندارد و اگر بنده از تخلفی خبردار شوم شب تا صبح خوابم نمی‌برد تا با آن مدیر و مسئول برخورد قاطع انجام شود.

به گزارش فارس، وی تصریح کرد: آنهایی که ادعا می‌کنند در دولت یازدهم بابک زنجانی دوم و سوم شکل می‌گیرد، این خیال خام و خواب تعبیر نشده خود را به گور می‌برند چرا که قرار نیست در دولت یازدهم بابک زنجانی دومی شکل بگیرد.

معاون اول رئیس جمهور به تخلف ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلاری بابک زنجانی در دست گرفتن پول حاصل از فروش نفت این مملکت گفت: این آقا حتی حاضر نیست بعد از گذشت یک سال اعتراف کند که این پول‌ها را گرفته است.

جهانگیری در ادامه سخنان خود افزود: ما همچنان از بابت این تخلفات و ناهنجاری‌های اقتصادی و مالی شرمسار هستیم چرا که در فیفا روی ۵۰ میلیون دلار تخلف جنجالی آفریدند که آن سرش ناپیدا بود در حالی که بابک زنجانی ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار پول این مملکت را گرفته و با وجود اینکه در زندان است، حاضر به اعتراف نیست.

وی بیان کرد:‌ ما با فعل انجام شده کار داریم و با دولت گذشته کاری نداریم که تخلف بر چه اساس و محوری بوده ولی بنده در دولت یازدهم این اطمینان را می‌دهم که کوچکترین خلافی رخ نمی‌دهد چرا که این دولت خط قرمزی را برای خود تعیین کرده که با دست‌های آلوده در هر جایگاه و مرتبه‌ای باشند، برخورد انجام می‌شود.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن