پاکستان به واردات‌گاز از ایران مصمم‌است

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۰۲۲۲۶ سایت-خوان

وزیر نفت پاکستان گفت: تحریم‌های بین‌المللی ایران سبب شد نتوانیم از این کشور گاز دریافت کنیم اما با توافق هسته‌ای بین ایران و غرب برای واردات گاز از این کشور مصمم هستیم.

پاکستان به واردات‌گاز از ایران مصمم‌است

«شاهد خاقان عباسی» وزیر نفت و منابع طبیعی پاکستان امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران در اسلام‌آباد اظهار داشت: دریافت گاز مایع از چین بسیاری از مشکلات کمبود انرژی کشور را حل خواهد کرد.

به گزارش فارس به نقل از تلویزیون جیو، وی افزود: پاکستان پروژه خط لوله گاز به طول ۷۰۰ کیلومتر را برای دریافت گاز از چین آغاز کرده است.

عباسی گفت: پاکستان و چین به طور مشترک برای احداث خط لوله گاز مایع بین دو کشور سرمایه‌گذاری می‌کنند.

وزیر نفت پاکستان تأکید کرد: احداث خط لوله گاز بخشی از پروژه‌های عظیم کریدور اقتصادی چین و پاکستان است که اهمیت بندر گوادر را نیز بیشتر می‌کند.

وی تأکید کرد: دریافت گاز مایع از چین هیچ ارتباطی با تکمیل خط لوله صلح ندارد و نیاز پاکستان بیش از آن است که فقط با دریافت انرژی از یک کشور تأمین شود.

عباسی بیان کرد: سرمایه‌گذاری چین در پروژه خط لوله صلح بر تکمیل آن در موعد مقرر بسیار موثر است.

وزیر نفت پاکستان گفت: تحریم‌های بین‌المللی ایران سبب شد نتوانیم از این کشور گاز دریافت کنیم اما با توافق هسته‌ای بین ایران و غرب برای واردات گاز از این کشور مصمم هستیم.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن