تلفات سنگین داعش در الانبار

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۰۲۱۰۳ سایت-خوان

ده ها نفر از تروریست های مسلح داعش در عملیات امنیتی الانبار که به منظور بازپس گیری این استان از کنترل تروریست ها شروع شده است، کشته شدند.

«رائد شاکر جودت» فرمانده پلیس فدرال عراق از کشته شدن ۱۱ تروریست داعشی و تخریب ۴ پایگاه این گروهک در شرق الرمادی خبر داد.

به گزارش مهر به نقل از اسکای نیوز، وی افزود: نیروهای امنیتی انبار سلاح گروهک داعش را که حاوی مقادیر زیادی موشک های ضد زرهی، بمب، سلاح و خمپاره بود تصرف کردند. همچنین در درگیری میان نیروهای امنیتی عراق با گروهک داعش در منطقه «الکرامه» ۱۹ نفر از تروریست ها به هلاکت رسیده و دو خودروی نظامی متعلق به آنها منهدم شد.

از سوی دیگر جنگنده های ائتلاف بین المللی ضد داعش، ۱۵ حمله هوایی علیه پایگاه های این گروهک انجام دادند که این حملات منجر به کشته شدن ۲۴ تروریست مسلح و انهدام ۴ خودروی نظامی، ۳ نفربر زرهی، ۳ پایگاه و ۱۷ مخفیگاه شد.

در حملات ائتلاف همچنین مخفیگاه متعلق به خودروی های بمب گذاری شده در منطقه «الصلاویه» تخریب شد. نیروهای ارتش عراق نیز ادوات نظامی متعلق به داعش را در «بیجی» هدف قرار دادند که این حمله منجر به کشته شدن ۶ نفر از تروریست های این گروهک شد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن