اقدامات‌احتیاطی در«توافقنامه هسته‌ای»

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۰۰۲۴۳ سایت-خوان

وزیر انرژی آمریکا می‌گوید «جان کری»، وزیر خارجه آمریکا در چارچوب رایزنی‌های هسته‌ای موضوع اتباع آمریکایی زندانی در ایران را مطرح کرده است.

اقدامات‌احتیاطی در«توافقنامه هسته‌ای»

«ارنست مونیز»، وزیر انرژی آمریکا که در مذاکرات هسته‌ای ایران و گروه ۱+۵ حضور داشت می‌گوید جان کری، وزیر خارجه در رایزنی‌های وین با مقامات ایرانی درباره زندانی‌های این کشور در ایران گفت‌وگو کرده است.

به گزارش فارس، بر اساس گزارش آسوشیتدپرس، با آنکه هدف اصلی رایزنی‌ها یافتن زمینه‌ای مشترک درباره برنامه هسته‌ای ایران بوده، مونیز می‌گوید «کری هرگز از طرح موضوع آمریکایی‌های زندانی در ایران ابایی نداشته است.»

وزیر انرژی آمریکا در گفت‌وگو با «سی‌ان‌ان» همچنین مدعی شد که محدودیت‌های اعمال شده علیه برنامه هسته‌ای ایران، در حالت توافق فعلی بیشتر است تا در حالت عدم توافق.

مونیز علاوه بر این در اظهاراتی ادعا محور خاطرنشان کرد که در «توافقنامه هسته‌ای» اقدامات احتیاطی لازم برای عدم پایبندی ایران به تعهداتش در نظر گرفته شده است.

ایران و ۱+۵ شامل آمریکا، انگلیس، فرانسه، روسیه، چین وآلمان سه‌شنبه (۲۳ تیر) پس از ۱۸ روز مذاکرات سخت و فشرده در وین، پایتخت اتریش، سرانجام بر سر «برنامه جامع اقدام مشترک» به جمع‌بندی دست یافتند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن