اسراییل: مانع اجرایی شدن توافق می‌شویم

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۸۹۹۴۷۲ سایت-خوان

«تزیپی هوتوولی» معاون وزیر خارجه رژیم صهیونیستی با اشاره به خبرها درباره توافق هسته‌ای گفت که این «تسلیم شدن» است و تل‌آویو با ابزارهای دیپلماتیک مانع آن خواهد شد.

معاون وزیر خارجه رژیم صهیونیستی می‌گوید که این رژیم مانع اجرایی شدن توافق هسته‌ای ایران و گروه ۱+۵ می‌شود.

به گزارش فارس امروز سه شنبه مذاکرات هسته‌ای ایران و گروه ۱+۵ در وین در حالی آغاز شده که رسانه‌های غربی از حصول طرفین به جمعبندی نهایی در مذاکرات هسته‌ای خبر داده‌اند.

در همنی ارتباط، یک مقام ارشد رژیم صهیونیستی در واکنش به این خبرها،‌ توافق با ایران را تسلیم شدن در برابر تهران خواند.

«تزیپی هوتوولی» معاون وزیر خارجه رژیم صهیونیستی گفت که «توافق با ایران، تسلیم شدن است و اسرائیل از ابزارهای دیپلماتیک برای متوقف کردن آن استفاده خواهد کرد».

اظهارنظر مقام صهیونیستی در ادامه مواضع بی اساس تل‌آویو درباره مذاکرات هسته‌ای ایراد شده و مقامات ارشد این رژیم از نتانیاهو گرفته تا دیگران بارها و بارها در مخالفت با مذاکرات هسته‌ای اظهارنظر کرده‌اند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن