سکوت کری درباره احتمال تمدیدمذاکرات

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۸۹۸۸۹۷ سایت-خوان

یک خبرنگار آمریکایی که به همراه تصویربرداران به نشست داخلی وزیران خارجه ۱+۵ راه یافته است نوشت که چهره های وزیران خارجه در ابتدای نشست عبوس بوده است.

یکی از خبرنگارن آمریکایی (بوستون گلوب) که در ابتدای نشست داخلی وزیران خارجه ۱+۵ در کوبورگ حضور داشته است در صفحه توییتر خود نوشت: در نشست وزیران خارجه که همه نگاهی عبوس داشتند از جان کری پرسیده شد که مذاکرات تمدید می‌شود و او در پاسخ فقط "سکوت" کرده است.

به گزارش ایسنا، او نوشته است: دوباره سوال شد که احتمال تمدید را منتفی می‌دانید و باز هم "سکوت".

نشست وزیران خارجه ۱+۵ پیش از ظهر روز دوشنبه برگزار شد.

در حالی که رسانه های مخلتف روز دوشنبه را روز "موعود" و "پایانی" برای مذاکرات جامع هسته‌ای و دستیابی به توافق اعلام کرده بودند اما سید عباس عراقچی گفت که قول نمی‌دهد امشب یا فردا شب کار تمام شود.

هم چنین محمد جواد ظریف وزیر خارجه کشورمان در ابتدای دیدارش با همتای چینی خود گفته است که "معتقدم نباید مذاکرات تمدید شود،اما ما تا جاییکه می‌توانیم و لازم باشد کار را ادامه می‌دهیم."

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن