داعش پایگاه خود را در لیبی از دست داد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۸۹۸۷۹۴ سایت-خوان

گروه تروریستی داعش کنترل شهر درنا را در لیبی از دست داد.

تروریست‌های داعش در فیلمی که در اینترنت منتشر شد، از دست دادن کنترل شهر درنا در شرق لیبی را تایید کردند. یکی از اعضای گروه تروریستی داعش که با لباس نظامی در این فیلم ظاهر شد ضمن تایید این خبر گفت انتقام اعضای این گروه را که در درگیری‌های مربوط به درنا کشته شدند می‌گیرد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، یک تحلیل‌گر ارشد موسسه اطلاعات جهانی استراتفورد در امور خاورمیانه در این باره گفت از دست دادن این شهر تاثیر چندانی روی قدرت داعش در لیبی نخواهد داشت.

در هفته‌های گذشته درگیری‌های شدیدی میان «شورای مجاهدین درنا» و گروه‌های تروریستی از جمله انصار الشریعه که وابسته به القاعده است رخ داد.

این شهر ساحلی را که نزدیک مرز مصر قرار دارد، پایگاه گروه تروریستی داعش در لیبی می‌دانند؛ زیرا تروریست‌های داعش در نوامبر سال ۲۰۱۴ (۳۰ روز منتهی به ۱۰ آذر ۹۳) پیشروی در این کشور را از شهر درنا آغاز کردند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن