دیدار جداگانه ظریف با فابیوس و ریابکوف

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۸۹۸۱۴۲ سایت-خوان

در حالی که مذاکرات در سطح معاونان وزیر خارجه ایران با معاونان کری و موگرینی هم‌چنان در مراحل مختلف ادامه دارد، وزیر خارجه کشورمان عصر روز شنبه با همتای فرانسوی خود و نماینده روسیه در گروه ۱+۵ دیدار کرد.

مذاکرات در روز شنبه بیش از هر چیز به رفت و آمد معاونان وزیران خارجه ایران و آمریکا و نیز فدریکا موگرینی برای تکمیل متن توافق و پاک کردن پرانتزها از آن خلاصه شد.

به گزارش ایسنادر این میان وزیران خارجه ایران و آمریکا جداگانه دیدار کردند و و پس از آن با حضور فدریکا موگرینی نشست سه جانبه‌ای با حضور اعضای هر یک از سه هیات برگزار شد.

پس از آن مذاکرات صالحی و مونیز برای دو بار انجام شد که هم‌چنان هم ادامه دارد.

در ادامه این دیدارها محمد جواد ظریف عصر امروز با لوران فابیوس، وزیر خارجه فرانسه دیدار کرد و پس از آن ظریف با فرستاده ویژه وزیر خارجه روسیه جداگانه دیدار کرد.

سرگئی ریابکوف از پنج‌شنبه هفته گذشته وین را ترک کرده بود و سرگئی لاوروف که صبح امروز اعلام شده بود امشب به وین می آید احتمالا فردا به مذاکرات می‌پیوندد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن