کری:به پیشرفت‌های واقعی رسیده‌ایم/۱

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۸۹۷۲۵۶ سایت-خوان

وزیر خارجه آمریکا تاکید کرد که (در مذاکرات) به پیشرفت‌های واقعی دست پیدا کرده‌ایم ولی قرار نیست که تا ابد بر سر میز مذاکره بنشینیم. از سوی دیگر نباید میز مذاکره را ترک کنیم صرفا به خاطر این که عقربه‌های ساعت به نیمه شب رسیده است.

جان کری، وزیر خارجه آمریکا در یک نشست خبری با اشاره به مذاکرات فشرده و سختی که در دو هفته گذشته در وین صورت گرفته است، گفت: من به شما این اطمینان را می‌دهم که ما این‌جا نبودیم که صرفا به خاطر این که مذاکره کرده باشیم، ما معتقدیم که به پیشرفت‌های واقعی جهت رسیدن به توافق جامع دست پیدا کرده‌ایم.

به گزارش ایسنا، او در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفت:‌ همان‌طور که به باراک اوباما گفتم تا ابد بر سر میز مذاکره نمی‌نشینیم و از سوی دیگر نباید میز مذاکره را ترک کنیم صرفا به خاطر این که عقربه‌های ساعت به نیمه شب رسیده است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن