همسر سابق کارلوس کی‌روش فوت کرد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۸۹۶۰۶۲ سایت-خوان

علی کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال روز گذشته اعلام کرد کارلوس کروش به دلیل یک مشکل خانوادگی غمگین است و از فدراسیون درخواست کرده تا مرخصی اش را تمدید کند.

با اینکه خبرنگاران از او و سایر مسولان فدراسیون پرسیدند که چه اتفاقی برای کروش افتاده، آنها از پاسخ دادن به این سوال طفره رفتند و گفتند خودش باید به این سوال جواب بدهد.

به گزارش آخرین خبر؛ همسر سابق کارلوس کروش روز شنبه دار فانی را وداع گفت و به همین دلیل سرمربی ایران از فدراسیون خواسته تا بیشتر در مرخصی باشد. کروش و همسر اولش سال ها پیش با هم ازدواج کردند اما به دلیل مشکلاتی که داشتند، از هم جدا شدند.

همسر سابق چند سالی با بیماری سرطان لوزالعمعده دست و پنجه نرم می کرد و حتی سال گذشته پزشکان او را جواب کردند و در خانه بستری بود. کروش از همسر سابقش یک پسر و یک دختر دارد. دختر او وکیل است و وکالت تمام کارهایش را بر عهده دارد.

رسانه های محلی پرتغال هم خبر مرگ او را تائید کردند. کارلوس کی روش این روزها درگیر برگزاری مراسم ختم همسر سابقش است. خانه او در لیسبون نزدیک به محل زندگی خودش بود. کروش و اعضای خانوادگی اش در یک منطقه و در نزدیکی هم زندگی می کنند و همسر سابق او هم در یکی از ساختمان های نزدیک به محل سکونت خود کروش زندگی می کرد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن