ظریف:مذاکرات قطعا درحال پیشرفت است

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۸۹۳۳۳۶ سایت-خوان

وزیر امور خارجه در ابتدای ورود به وین، با مفید توصیف کردن حضور رئیس سازمان انرژی اتمی در مذاکرات، گفت تهران تنها توافقی عادلانه و متوازن را می‌پذیرد.

محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی روز سه‌شنبه بار دیگر برای پیگیری مذاکرات هسته‌ای، وارد وین اتریش شد.

به گزارش فارس وی بدو ورود به فرودگاه، به خبرنگاران حاضر گفت: «مذاکرات به مرحله بسیار حساسی رسیده است.»

آقای ظریف در خصوص سفر علی اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی به وین نیز گفت: «حضور صالحی بسیار مفید خواهد بود. حضور وی با وجود مشکلات سلامتی‌اش، نشاندهنده جدیت ایران در مذاکرات است.»

او با بیان اینکه مذاکرات «قطعا در حال پیشرفت است»، گفت: «توافق پایدار، نیازمند اراده سیاسی است. ایران تهران توافقی عادلانه و متوازن را می‌پذیرد.»

وی افزود: «طرف مقابل می‌داند که بدون پذیرش حقوق ایران، توافق خوب حاصل نمی‌شود.»

وزیر امور خارجه در پاسخ به خبرنگار شبکه پرس‌تی‌وی، گفت در سفرش به تهران، «مشورت‌هایی صورت گرفت.»

آقای ظریف افزود: «می‌خواهیم به نتیجه‌ای جامع، متوازن و معقول دست یابیم.»

دور تازه مذاکرات هسته‌ای در حالی از امروز در هتل کوبورگ وین ادامه می‌یابد که پیش از این قرار بود طرفین تا ۳۰ ژوئن/۹ تیر (امروز) به توافق نهایی دست یابند.

با این وجود، طرفین اعلام کرده‌اند که گفت‌وگوها همچنان برای چند روز دیگر ادامه پیدا می‌کند. وزیر امور خارجه که روز شنبه به محل مذاکرات رفته بود، یکشنبه شب به تهران بازگشت و امروز بار دیگر به همراه صالحی و حسین فریدون دستیار ویژه رئیس‌جمهور، راهی وین شد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن