صالحی: فکت شیت ایران تهیه شد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۸۷۱۱۳۰ سایت-خوان

صالحی تاکید کرد: اگر تحلیلی از بیانیه سوییس داشته باشیم در مجموع، مذاکرات مثبت بود. به گزارش واحد مرکزی خبر، رئیس سازمان انرژی اتمی درباره اظهارات متناقض مقامات آمریکایی در خصوص بیانیه سوییس گفت: سازمان انرژی اتمی و وزارت امورخارجه فکت شیت ایران را تهیه کرده اند و هم اکنون در دست وزیر امور خارجه است و در صورت صلاحدید منتشر می شود. آقای صالحی در گفتگو با خبرگزاری صدا و سیما در حاشیه نشست هیات دولت تاکید کرد: اگر تحلیلی از بیانیه سوییس داشته باشیم در مجموع، مذاکرات مثبت بود.

صالحی تاکید کرد: اگر تحلیلی از بیانیه سوییس داشته باشیم در مجموع، مذاکرات مثبت بود.

به گزارش واحد مرکزی خبر، رئیس سازمان انرژی اتمی درباره اظهارات متناقض مقامات آمریکایی در خصوص بیانیه سوییس گفت: سازمان انرژی اتمی و وزارت امورخارجه فکت شیت ایران را تهیه کرده اند و هم اکنون در دست وزیر امور خارجه است و در صورت صلاحدید منتشر می شود.

آقای صالحی در گفتگو با خبرگزاری صدا و سیما در حاشیه نشست هیات دولت تاکید کرد: اگر تحلیلی از بیانیه سوییس داشته باشیم در مجموع، مذاکرات مثبت بود.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن