اظهارات علوی در نشست خبرگان رهبری

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۸۶۶۳۹۳ سایت-خوان

دومین جلسه هفدهمین اجلاس رسمی مجلس خبرگان رهبری ساعت ۱۵:۳۰ دقیقه امروز آغاز شد.

وزیر اطلاعات گفت: امروز وزارت اطلاعات بر اساس راهبردهای اخلاقی توصیه شده مقام معظم رهبری اداره می‌شود.

به گزارش مهر، دومین جلسه هفدهمین اجلاس رسمی مجلس خبرگان رهبری ساعت ۱۵:۳۰ دقیقه امروز آغاز شد.

اولین برنامه جلسه عصر، سخنرانی پیش از دستور چند تن از نمایندگان مجلس خبرگان رهبری بود که حجت‌الاسلام و المسلمین سید محمود علوی وزیر اطلاعات و نماینده مردم تهران در مجلس خبرگان رهبری، به عنوان نخستین ناطق این جلسه به ایراد سخنرانی پرداخت.

حجت‌الاسلام علوی با تسلیت ایام شهادت حضرت زهرای مرضیه (س)، به موضوع امنیت و حق جامعه ایرانی از این نعمت بزرگ پرداخت و اظهار داشت: کار اطلاعاتی برای تولید امنیت بسیار پیچیده، تخصصی و حساس است که باید بر اساس شرع، اخلاق و قانون انجام پذیرد؛ چراکه در نظام اسلامی همه امور باید طبق شرع، اخلاق و قانون و در چارچوب‌های شرعی و فقهی به پیش رود.

وی تأکید کرد: ما اساس کار در وزارت اطلاعات را بر مدیریت راهبردمحور قرار داده‌ایم و امروز وزارت اطلاعات بر اساس راهبردهای اخلاقی توصیه شده مقام معظم رهبری اداره می‌شود.

وزیر اطلاعات با اشاره به نظارت دقیق همراه با امنیت و در عین حال ایجاد نشاط و از بین بردن مواردی که رعب و ترس ایجاد کند، افزود: با مدنظر قراردادن منطق «رحماء بینهم و اشداء علی الکفار» دستاوردهای مهم و عمده‌ای به دست آورده‌ایم و رعایت اصل برائت را ملاک و مبنا قرار داده‌ایم.

عضو مجلس خبرگان رهبری، بخشی از اقدامات امنیتی و پیشگیرانه محرمانه قابل ذکر را برای نمایندگان این مجلس بازگو کرد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن