تزریق روزانه ۹۳ میلیون مترمکعب گاز به میدان‌های نفتی

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۸۶۶۲۶۶ سایت-خوان

بنا بر اعلام شرکت ملی نفت ایران سال گذشته روزانه حدود ٩٠ میلیون متر مکعب گاز به میدان‌های نفتی کشور تزریق شد.

تزریق روزانه ۹۳ میلیون مترمکعب گاز به میدان‌های نفتی

از ابتدای امسال تاکنون، روزانه تنها حدود ۹۳ میلیون متر مکعب گاز به میدان‌های نفتی کشور تزریق شده است.

به گزارش تسنیم، بر اساس برنامه پنجم توسعه باید برای افزایش یک درصدی ضریب بازیافت از میدان‌های نفتی کشور که به دلیل قرار گرفتن در نیمه دوم عمر دچار افت فشار شده‌اند روزانه حدود ١٥٠ میلیون متر مکعب گاز تزریق شود.

بنا بر اعلام شرکت ملی نفت ایران سال گذشته روزانه حدود ٩٠ میلیون متر مکعب گاز به میدان‌های نفتی کشور تزریق شد.

امسال نیز طبق اعلام حسن منتظر تربتی؛ مدیر برنامه ریزی شرکت ملی گاز ایران "حجم تزریق گاز به مخازن نفتی نیز نسبت به مدت مشابه پارسال یک میلیارد مترمکعب افزایش یافته است."

در واقع در سال ۱۳۹۳، علی‌رغم افزایش تولید ۱۰۰ میلیون مترمکعبی گاز از میدان مشترک پارس جنوبی،‌ حجم تزریق گاز روزانه به میدان‌های نفتی کمتر از سه میلیون متر مکعب بود.

وزیر نفت پیش‌ از این در نشست مشترک با مدیران مناطق نفت خیز جنوب در دی ماه سال ۱۳۹۲ وعده داده بود که "با بهر‌ه‌برداری از فازهای پارس جنوبی و افزایش تولید گاز، ظرفیت سازی مناسب برای تزریق گاز به میدان‌های نفتی جنوب کشور صورت گیرد."

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن