پایتخت بارانی و سردتر می‌شود

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۸۶۵۹۶۵ سایت-خوان

یک کارشناس سازمان هواشناسی گفت: تهران سه‌شنبه و چهارشنبه بارانی و سردتر می‌شود.

فریبا گودرزی در خصوص آخرین وضعیت هوای کشور اظهار داشت: از بعدازظهر امروز جریانات هوای سرد در کشور نفوذ می‌کند و نوار شمالی کشور سردتر خواهد شد در واقع کاهش ۸ درجه‌ای دما را شاهد می‌شویم.

به گزارش تسنیم، وی ادامه داد: بارش برف و باران امروز در سواحل دریای خزر، شمال شرق پیش‌بینی شده است همچنین از ظهر سه‌شنبه از میزان بارش باران در نوار شمالی کشور کاسته و این گستره بارش به سمت مرکز، جنوب شرق و شرق کشور کشیده می‌شود.

این کارشناس سازمان هواشناسی با اشاره به این‌که چهارشنبه بارش باران در مناطق فوق رخ داده و پنج‌شنبه تنها بارش باران برای جنوب شرق کشور خواهیم داشت، گفت: کاهش نسبی دما (۵ درجه‌ای دما) نیز در نیمه شمالی کشور سه‌شنبه پیش‌بینی شده است.

گودرزی بیان کرد: برای جنوب سیستان و بلوچستان، کرمان و نیمه شرقی هرمزگان از امروز تا چهارشنبه وزش باد شدید همراه با گرد و خاک خواهیم داشت.

وی ادامه داد: بارش باران به صورت پراکنده از امروز تا چهارشنبه در ارتفاعات پیش‌بینی می‌شود همچنین برای سه‌شنبه و چهارشنبه بارش باران در تهران خواهیم داشت و دمای هوا طی این دو روز ۶ درجه سانتی‌گراد کاهش می‌یابد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن