سنگ‌آهن ارزان‌تر می‌شود

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۸۵۹۲۹۹ سایت-خوان

روز پنج شنبه گذشته قیمت سنگ آهن رکورد جدیدی را به عنوان کمترین قیمت سنگ آهن در ۶۶ ماه اخیر ثبت کرده بود.

سنگ‌آهن ارزان‌تر می‌شود

قیمت سنگ آهن در روز جمعه کمی افزایش داشت. روز پنج شنبه گذشته قیمت سنگ آهن رکورد جدیدی را به عنوان کمترین قیمت سنگ آهن در ۶۶ ماه اخیر ثبت کرده بود. اما هنوز انتظار ادامه یافتن روند کاهش قیمت ها در پی عرضه بسیار بیش از اندازه سنگ آهن وجود دارد.

به گزاش اقتصاد نیوز به نقل از سایت Mining؛ قیمت سنگ آهن روز جمعه با عیار ۶۲ درصد همراه باهزینه باربری و بیمه برای تحویل در بندر تیانجین چین با ۷۰ سنت افزایش به ۶۱ دلار ۸۰ سنت در هر تن رسید.

از ابتداس سال ۲۰۱۵ قیمت سنگ آهن به طور متوسط ۱۵ درصد افت داشته است. بسیاری از تحلیل گران انتظار سطح قیمت در حدود ۶۰ دلار را برای سال جاری دارند آنها دورنمای افزایشی برای قیمت سنگ آهن تا سال ۲۰۱۷ پیش بینی نمی کنند.

اندی ژای اقتصاددان مستقل که افت قیمت سنگ آهن را طی سال های گذشته پیش بینی کرده بود می‌گوید، کاهش قیمت بیشتری در انتظار بازار سنگ آهن است. عرضه ارزان سنگ آهن توسط برزیل و استرالیا و کاهش تقاضای چین می تواند قیمت ها را تا سطح ۳۰ دلار تا قبل از پایان سال جاری میلادی کاهش دهد.

زمانی که قیمت ها به ۱۹۰ دلار در هر تن افزایش یافته بود من شروع به صحبت کردن در مورد سقوط قیمت ها کردم در آن هنگام کسی سخنان مرا باور نکرد. اقتصاد دانان سابق بانک مورگان استنلی ادامه می دهد ما به راحتی می توانیم شاهد قیمت های بسیار بسیار کمتر باشیم این روند کاهشی قیمت می تواند تا سطح زیر ۴۰ دلار (قبل از افزایش مجدد) ادامه پیدا کند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن