امیرعبداللهیان اقدامات اخیر داعش رامحکوم کرد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۸۵۹۰۷۸ سایت-خوان

معاون وزیر خارجه افزود: باید باور کرد که امنیت مقوله‌ای به هم پیوسته است، نمی‌توان عراق، سوریه و لبنان را ناامن کرد ولی انتظار امنیت بر منطقه داشت.

معاون وزیر خارجه از کشورهای منطقه خواست مسیر تقویت تروریست‌ها در برخی کشورهای منطقه را مسدود کنند.

به گزارش فارس، «حسین امیرعبداللهیان» معاون عربی و آفریقای وزارت امور خارجه ایران ضمن محکوم کردن اقدامات داعش در کشتار اتباع ژاپن و اردن گفت، کشورهای منطقه باید راه تقویت و پشتیبانی گروه‌های تروریستی را مسدود کنند.

امیرعبداللهیان آنچه در فرانسه و اردن به نام گروهک تروریستی داعش رخ داد، نتیجه سیاست غلط استفاده ابزاری از تروریسم در عراق، سوریه و منطقه دانست و با بیان اینکه تروریسم به هیچ طرفی وفادار نخواهد ماند، خاطرنشان کرد: کشورهای منطقه باید این اقدامات غیر انسانی در حال افزایش را زنگ خطری جدی برای امنیت و ثابت منطقه بدانند و مسیر تقویت تروریست‌ها در برخی کشورهای منطقه را مسدود کنند.

معاون وزیر خارجه افزود: باید باور کرد که امنیت مقوله‌ای به هم پیوسته است، نمی‌توان عراق، سوریه و لبنان را ناامن کرد ولی انتظار امنیت بر منطقه داشت.

امیرعبداللهیان تصریح کرد: تهران در مبارزه با تروریسم و مقابله با افراط‌گرایی تکفیری جدی است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن