پالایشگاه هندی از عراق نفت وارد کرد
منابع مطلع ماه گذشته گفتند، دولت هند از پالایشگاه های خود خواسته تا در بازه زمانی فوریه تا مارس میزان خرید نفت خود از ایران را کاهش دهند تا حجم واردات نفت از این کشور در حد سال گذشته باقی بماند و دهلی نو با ریسک تحریم از سوی آمریکا مواجه نشود.
شرکت پالایشگاهی و پتروشیمی مانگالور هند که مشتری عمده نفت ایران است در اقدامی کم سابقه یک محموله نفت از عراق خریداری کرد.
به گزارش تسنیم به نقل از رویترز، یک منبع آگاه گفت، شرکت پالایشگاهی و پتروشیمی مانگالور هند برای پر کردن خلا ناشی از کاهش واردات نفت از ایران، در یک اقدام کم سابقه یک محموله نفت سبک بصره خریداری کرده است.
منابع مطلع ماه گذشته گفتند، دولت هند از پالایشگاه های خود خواسته تا در بازه زمانی فوریه تا مارس میزان خرید نفت خود از ایران را کاهش دهند تا حجم واردات نفت از این کشور در حد سال گذشته باقی بماند و دهلی نو با ریسک تحریم از سوی آمریکا مواجه نشود.
به گفته یک منبع آگاه که نخواست نامش فاش شود، شرکت مانگالور که یکی از مشتریان عمده نفت ایران در هند است، یک میلیون بشکه نفت سبک بصره از شرکت توتال به قیمت یک دلار و ۵۰ سنت پایین تر از قیمت دوبی برای تحویل در ماه مارس خریداری کرده است.
این شرکت هندی به ندرت اقدام به خرید نفت با سولفور بالا از دیگر کشورها می کند، زیرا بر اساس شرایط قرارداد سالیانه ای که با ایران دارد، معمولا نفت با سولفور بالای مورد نیاز خود را از این کشور تامین می نماید.
شرکت مانگالور همچنین در یک مناقصه دیگر یک میلیون بشکه نفت کوکوی تولید کنگو از شرکت ویتول به قیمت ۴ دلار پایین تر از نفت برنت برای تحویل در ماه مارس خریداری کرده است.
مقامات شرکت مانگالور در مورد مناقصه هایی که شرکت می کنند، به صورت علنی اظهار نظر نمی کنند.
شرکت مانگالور یک پالایشگاه با ظرفیت ۳۰۰ هزار بشکه در روز در ساحل غربی هند در ایالت کارناتاکا دارد.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.