رئیس گارد ملی عربستان برکنار شد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۸۵۵۷۵۷ سایت-خوان

در حکمی جدید نیز، سرلشگر «حمد العوهلی»، رئیس گارد ویژه دربار شد. این در حالی است که متعب بن عبدالله، رئیس گارد ملی بود و به نظر می‌رسد، تمام عناصر نزدیک به شاه سابق از قدرت دور شدند.


پسر شاه سابق عربستان از گارد ملی برکنار و سرلشگر «حمد العوهلی» جاشنین او شد تا مهم‌ترین مهره شاه سابق از قدرت دورتر شود.


به گزارش فارس، با مرگ عبدالله بن عبدالعزیز جابه‌جایی‌های عناصر قدرت در عربستان به اوج خود رسیده است و پس از تعیین «محمد بن نایف» وزیر کشور، به جانشینی ولی‌عهدی، «محمد» پسر «سلمان» پادشاه جدید نیز وزیر دفاع شد.

در حکمی جدید نیز، سرلشگر «حمد العوهلی»، رئیس گارد ویژه دربار شد. این در حالی است که متعب بن عبدالله، رئیس گارد ملی بود و به نظر می‌رسد، تمام عناصر نزدیک به شاه سابق از قدرت دور شدند.

خالد التویجری رئیس دیوان سلطنتی که از مهره‌های شاه سابق و از عناصر نزدیک به متعب (پسر شاه سابق) بود نیز از ریاست دیوان کنار گذاشته شد.

ملک عبدالله، شاه سابق، بامداد جمعه ۳ بهمن، پس از سه هفته بستری شدن در بیمارستان، سرانجام در سن ۹۱ سالگی و ۹ سال و شش ماه سلطنت، درگذشت.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن