دیدار لاریجانی با روسای مجالس عمان و کویت

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۸۵۵۳۳۸ سایت-خوان

رئیس مجلس در خصوص قیمت نفت گفت: تا زمانی که کشورهای مهم تولید کننده نفت تصمیم جدی برای افزایش قیمت اتخاذ نکنند، قیمت نفت در سطح پایین باقی خواهد ماند، البته ایران قصد دارد در بودجه اتکا به درآمدهای نفتی را قطع کند و برای بودجه‌های جاری از درآمد نفتی استفاده نکند و از درآمدهای نفتی تنها در جهت سرمایه‌گذاری سود ببرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: باید روابط مطلوب بین ایران و عمان به سطح عالی‌تری ارتقا یابد و در زمینه مقابله با تروریسم هماهنگی‌های جدی‌تری صورت گیرد.

به گزارش فارس، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی که برای شرکت در دهمین اجلاس اتحادیه مجالس کشورهای عضو سازمان همکاری‌ اسلامی به ترکیه سفر کرده است، روز گذشته (سه‌شنبه ۳۰ دی‌ ماه) با رئیس مجلس عمان دیدار و گفت‌وگو کرد.

علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در ابتدای این دیدار با اشاره به شخصیت ممتاز سلطان قابوس اظهار داشت: پادشاه عمان در برقراری صلح و ثبات در منطقه نقش بسزایی دارد.

وی افزود: روابط ایران با عمان همیشه خوب بوده، اما در دوره جدید به سطح عالی‌تری ارتقا یافته و نقش عمان در مسائل منطقه‌‌‌ای همواره خیرخواهانه بوده است.

رئیس مجلس ادامه داد: این اولین تجمع بین مسئولان کشورهای اسلامی بعد از توهین به پیامبر اسلام (ص) است که باید پیام آشکاری از سوی مسلمانان در جواب این توهین داده شود.

لاریجانی تصریح کرد: باید کشورهای اسلامی با یکدیگر تعامل و همکاری داشته باشند و اجازه سوءاستفاده به کشورهای دیگر را ندهند.

در ادامه این دیدار رئیس مجلس عمان نیز بیان داشت: از دیدار با شما (علی لاریجانی) که شخصیت فرهیخته‌ای هستید ابراز خرسندی می‌کنم و همنشینی و شاگردی در محضر شما را یک فضیلت می‌دانم.

رئیس مجلس عمان ادامه داد: باید روابط اقتصادی و سیاسی دو کشور ارتقا یابد و در زمینه مبارزه با افراطی‌گری رایزنی‌های جدی‌تری بین دو کشور صورت گیرد.

رئیس مجلس عمان با تأکید بر اینکه نباید اجازه داد به نام آزادی به پیامبر اسلام (ص) توهین کنند، یادآور شد: باید با گروه‌های افراطی به صورت جدی مبارزه کرد.

هم چنین علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی که برای شرکت در دهمین اجلاس اتحادیه مجالس کشورهای عضو سازمان همکاری‌ اسلامی به ترکیه سفر کرده است، روز گذشته (سه‌شنبه ۳۰ دی‌ ماه) با عبدالله عبدالحمید، رئیس مجلس کویت دیدار و گفت‌وگو کرد.

علی لاریجانی در ابتدای این دیدار با بیان اینکه روابط ایران و کویت همواره مثبت بوده است، اظهار داشت: ایران علاقمند به گسترش روابط اقتصادی و سیاسی با کویت است بنابراین ضرورت دارد زمینه انجام این مهم فراهم شود.

وی با تأکید بر نقش امیر کویت در تلاش برای برقراری ثبات در منطقه افزود: رژیم صهیونیستی و آمریکا از اختلافات جزئی بین کشورهای اسلامی سوءاستفاده می‌کنند، بنابراین باید مسلمانان برای ایجاد روابط منسجم تلاش کنند.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: منافع ایران با کویت در بسیاری از مسائل مشترک است، بنابراین باید رایزنی‌ها تداوم داشته باشد.

لاریجانی تصریح کرد: کشورهای اسلامی باید بپذیرند هم سرنوشت هستند و در زمینه مقابله با مشکل عمده امروز یعنی حضور تکفیری‌ها باید تعامل و همکاری داشته باشند و نباید فراموش کرد که ائتلاف آمریکایی‌ها در مبارزه با داعش تأثیر جدی نداشته است.

رئیس مجلس در خصوص قیمت نفت گفت: تا زمانی که کشورهای مهم تولید کننده نفت تصمیم جدی برای افزایش قیمت اتخاذ نکنند، قیمت نفت در سطح پایین باقی خواهد ماند، البته ایران قصد دارد در بودجه اتکا به درآمدهای نفتی را قطع کند و برای بودجه‌های جاری از درآمد نفتی استفاده نکند و از درآمدهای نفتی تنها در جهت سرمایه‌گذاری سود ببرد.

در ادامه این دیدار عبدالله عبدالحمید رئیس مجلس کویت با ابراز خرسندی از دیدار با علی لاریجانی گفت: همواره ملاقات با شما مثبت بوده است و می‌تواند زمینه توسعه روابط دو جانبه را فراهم کند.

رئیس مجلس کویت تصریح کرد: تمام مسلمانان باید به ریسمان الهی چنگ بزنند، موضوعی که در قرآن بر آن تاکید شده است.

عبدالله عبدالحمید خاطرنشان کرد: تجمع نمایندگان کشورهای مسلمان باید به نتیجه مشخص منتهی شود و برای چالش‌های پیش روی جهان اسلام تصمیمات مطلوب اتخاذ شود.

رئیس مجلس کویت اضافه کرد: به دلیل اختلاف میان مسلمانان یک روزنامه فرانسوی به خود اجازه می‌دهد به ساحت پیامبر اسلام (ص) توهین کند، بنابراین مسلمانان باید با حکمت و اتحاد تلاش کنند با اینگونه مسائل مقابله شود.

عبدالله عبدالحمید همچنین گفت: جایگاه ایران در امت اسلامی حائز اهمیت است، همچنین شما به دلیل ارتباط قوی که با رئیس پارلمان‌های کشورهای اسلامی دارید می‌توانید زمینه تحقق اهداف مشترک کشورهای اسلامی را فراهم کنید.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن