پرواز طبس - تهران در فرودگاه زمین­‌گیر شد ‌

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۸۵۳۹۱۶ سایت-خوان

‌پرواز "طبس - تهران" به دلیل امکانات کم فرودگاه در فرودگاه طبس زمین­‌گیر شد. به گزارش ایسنا، پرواز "تهران - طبس" که دیروز با تاخیر از تهران حرکت کرده بود، قبل از غروب در فرودگاه طبس برزمین نشست. صولتی رئیس فرودگاه طبس به خبرنگار ایسنا، گفت: هواپیماها در فرودگاه طبس به علت نداشتن امکانات دید در شب قادر به پرواز نیستند و با اینکه ما از قبل به کادر پرواز این موضوع را اعلام کرده بودیم و باید طوری برنامه‌­ریزی می­‌شد که هواپیما بتواند قبل از تاریکی هوا به سمت تهران حرکت کند.

‌پرواز "طبس - تهران" به دلیل امکانات کم فرودگاه در فرودگاه طبس زمین­‌گیر شد.

به گزارش ایسنا، پرواز "تهران - طبس" که دیروز با تاخیر از تهران حرکت کرده بود، قبل از غروب در فرودگاه طبس برزمین نشست.

صولتی رئیس فرودگاه طبس به خبرنگار ایسنا، گفت: هواپیماها در فرودگاه طبس به علت نداشتن امکانات دید در شب قادر به پرواز نیستند و با اینکه ما از قبل به کادر پرواز این موضوع را اعلام کرده بودیم و باید طوری برنامه‌­ریزی می­‌شد که هواپیما بتواند قبل از تاریکی هوا به سمت تهران حرکت کند.

وی ادامه داد: هواپیمای شرکت ماهان به دلیل نداشتن فرودگاه طبس به امکانات "آی ال اس" یا چراغ باند در حال حال حاضر قادر به پرواز نیست.

رئیس فرودگاه طبس تصریح کرد: این پرواز فردا بعد از روشن شدن هوا انجام خواهد شد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن