تولید خودرو افزایش یافت

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۸۵۱۶۴۴ سایت-خوان

با تولید و عرضه بیش از ۴۳۹ هزار دستگاه انواع خودروی سواری و وانت در ۹ ماه سپری شده از سال جاری، تولید ایران خودرو به میزان ۸۳ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش یافت.

۴۳۹ هزار خودرو در ۹ ماهه اول امسال در ایران خودرو تولید شد.

به گزارش مهر، با تولید و عرضه بیش از ۴۳۹ هزار دستگاه انواع خودروی سواری و وانت در ۹ ماه سپری شده از سال جاری، تولید ایران خودرو به میزان ۸۳ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش یافت.

از میان ۴۳۹ هزار خودرو تولید شده در ۹ ماه نخست امسال پژو پارس بیش ترین سهم در میان محصولات تولیدی را به خود اختصاص داده است. در این مدت بیش از ۱۰۸ هزار و ۷۶۰ دستگاه خودروی پارس تولید و به بازارعرضه شده است.

بعد از پارس، پژو ۴۰۵ نیز از محصولات تولیدی شرکت ایران خودرو با تولید ۸۳ هزار و ۵۷۴ دستگاه بیش ترین سهم را در میان تولیدات این شرکت داشته است. محصول پرطرفدار ۲۰۶ نیز در این بازه زمانی به تعداد ۷۴ هزار و ۹۰۶ دستگاه تولید شده و در اختیار مشتریان قرار گرفته است.

از ابتدای امسال تا پایان آذرماه ۷۲ هزار و ۷۸۰ دستگاه مدل­های مختلف خودروی ملی سمند نیز تولید و به بازار عرضه شده است. خودروی کار «باردو» نیز از دیگر محصولات ایران خودرو است که طبق تقاضا و نیاز بازار به میزان ۶۶ هزار و ۹۹۸ دستگاه تولید و عرضه شده است. در ۹ ماهه گذشته ۲۱ هزار و ۱۴۰ دستگاه خودروی رانا نیز توسط صنعتگران گروه صنعتی ایران خودرو تولید شده است.

سهم ثبت شده محصول تندر در تولیدات ۹ ماهه گذشته ایران خودرو هشت هزار و ۲۱۷ دستگاه بوده است. در این میان محصول جدید دنا از زمان آغاز تولید تا پایان آذرماه تعداد دوهزار و ۲۶۷ دستگاه را رقم زده است.

تعداد محصول سوزوکی تولید شده نیز به ۴۰۷ دستگاه رسیده است. وانت جدید «پی.یو.وان» نیز به مرحله تولید آزمایشی رسیده و به تعداد ۲۸ دستگاه تولید شده است.

گفتنی است، ‌درحال حاضر تولید روزانه شرکت ایران خودرو بیش از دوهزار و ۴۰۰ دستگاه خودرو است که پیش بینی می شود با تامین به موقع قطعات، هدف کمی ۶۰۰ هزار دستگاه تولید تا پایان سال محقق شود.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن