قیمت جهانی طلا ۱.۸ دلار افزایش یافت

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۸۴۸۲۸۳ سایت-خوان

در آستانه تصمیم فدرال رزرو آمریکا به احتمال افزایش زودهنگام نرخ بهره در این کشور و نیز کاهش بی‌سابقه ارزش روبل در برابر دلار در روسیه، قیمت جهانی طلا با ۱.۸ دلار افزایش به قیمت ۱۱۹۷ دلار معامله شد.

قیمت جهانی طلا ۱.۸ دلار افزایش یافت

قیمت جهانی طلا امروز با ۱.۸ دلار افزایش نسبت به روز گذشته به قیمت ۱۱۹۶ دلار و ۸۰ سنت معامله شد. این قیمت نسبت به یک ماه گذشته ۹.۶ دلار افزایش نشان می‌دهد، اما در مقایسه با یک سال گذشته ۳۴ دلار و ۳۰ سنت با کاهش همراه است.

به گزارش فارس، قیمت فلز گرانبها امروز در کمترین زمان به قیمت ۱۱۹۳ دلار و ۶۰ سنت و در بیشترین زمان ۱۲۰۲ دلار و ۶۰ سنت به فروش رفت.

گزارش رویترز حاکی از این است که فدرال رزرو آمریکا در آستانه تصمیم زودهنگام برای احتمال افزایش نرخ بهره در این کشور است.

سرمایه‌گذاران همچنین چشم به راه اتفاقات روسیه بعد از اینکه ارزش روبل با کاهش ۱۱ درصدی در برابر دلار به کمترین ارزش ۱۶ سال گذشته رسید. کاهش ارزش روبل روسیه به رغم افزایش نرخ بهره سنگین در روسیه صورت گرفته است.

روز گذشته، روسیه نرخ بهره را در این کشور به ۱۷ درصد افزایش داد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن