کنسرت کویتی‌پور باز هم لغو شد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۸۴۷۹۴۷ سایت-خوان

مدیر روابط عمومی کنسرت موسیقی غلامعلی کویتی پور از لغو کنسرت این خواننده و مداح طی روزهای ۲۷ و ۲۸ آذر ماه امسال خبر داد.

بهمن بابازاده با تایید خبر لغو کنسرت غلامعلی کویتی پور اعلام کرد: فعلا به دلایل مختلفی که پیش آمده شاهد برگزاری کنسرت آقای کویتی پور نخواهیم بود و می توانم بگویم این برنامه تا اطلاع ثانوی لغو شده است.

به گزارش مهر، وی افزود: به طور حتم دلایل مختلفی که برای لغو این کنسرت داشته ایم، طی روزهای آینده اطلاع رسانی خواهد شد، اما آن چیزی که در این بین باید به آن اشاره کنم، برگزاری این کنسرت به صورت ارگانی آن هم در تاریخی که فعلا مشخص نیست، است.

کنسرت غلامعلی کویتی‌پور خواننده و مداح خوزستانی قرار بود طی روزهای ۲۷ و ۲۸ آذر ماه امسال به تهیه‌کنندگی محسن سراجی در تالار بزرگ وزارت کشور برگزار شود که در این زمینه نیز بلیت فروشی های لازم انجام گرفته بود.

کنسرت غلامعلی کویتی پور یکبار دیگر نیز طی روزهای ۱۳ و ۱۴ آذر ماه در قالب برنامه نجواها و خیمه ها در برج میلاد لغو شده بود.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن